Sloebers

Dag liefste sloebertjes
Na deze vakantie zijn wij blij jullie nieuwe leiding te mogen zijn. Hieronder kunnen jullie ons al een beetje beter leren kennen.

Hallo, ik ben Gillian. Ik ben 18 en ben eerste jaar leiding. Ik studeer sportmarketing waardoor ik tot in februari helaas niet naar de chiro kan komen maar daarna sta ik elke zondag voor jullie paraat.

Hooooiiii, ik ben Fien, de jongste van de hoop. Ik ben 17 jaar en dit is ook mijn eerste jaar als leiding. Ik zit al 12 jaar in de chiro en ben er nu helemaal klaar voor om jullie leiding te worden.

Helaba, ik ben Lisa. Ik ben 18 jaar en ook eerste jaar leiding. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met mijn studie en met activiteiten voor jullie te maken.

Hey hoi, ik ben Astrid en ik ben 19 jaar. Ik doe lerarenopleiding lager onderwijs en heb mega veel zin in het nieuwe chirojaar! J

ooow, ik ben Yannik en ik ben 23 jaar. Ik heb na mijn laatste jaar als lid een tijdje niet in de chiro gezeten waardoor dit mijn tweede jaar leiding is maar ik doe het super graag!

Als jullie nieuwe leidingsploeg zijn wijer helemaal klaar voor om er een top jaar van de maken! Jullie ook?!
Groetjes, Gillian, Fien, Lisa, Astrid en Yannik.